logo
+31 (0)413 272887 elke dag genieten

Zonwering

Als dealer van Tibelly levert Alku Comfort buitenzonwering / zonneluifels, screens, markiezen en rolluiken. Daarnaast zijn wij dealer van Renson zonwering met lamellen. Deze producten bieden u 3 belangrijke voordelen, namelijk bescherming, besparing en decoratie.

Bescherming

Zonwering met behulp van luifels, screens of rolluiken voorkomt hinderlijke zonnestraling in uw huis of op uw terras, beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling en voorkomt dat uw (tuin)meubels verkleuren. Rolluiken zijn bovendien een effectief middel om inbraak en vandalisme te voorkomen.

Besparing

Automatisch geregelde zonwering kan tot wel 29% besparing opleveren. Met zonwering kunt u zodoende besparen op de kosten van bijvoorbeeld uw airco. 70% van de zonnewarmte wordt tegengehouden. 's Winters kunt u met rolluiken besparen op uw stookkosten.

Decoratie

Dankzij de kleur en vorm van de zonwering geeft u een persoonlijke tint aan uw huis. U heeft de keuze uit diverse kleur- en vormcombinaties. Niet alleen van het doek of materiaal, maar ook van de casette.

Het doek van onze zonneluifels is water- en vuilafstotend waardoor het onderhoud eenvoudig is. Afnemen met lauw water en een borstel is voldoende om lange tijd van uw zonwering te genieten. De doeken zijn ook zeer kleurvast doordat de kleur in het hart van de vezels zit.

direct offerte