logo
+31 (0)413 272887 elke dag genieten

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn slank en stevig. Met aluminium kozijnen haalt u een elegante en degelijke oplossing in huis. Aluminium kozijnen zijn uitstekend geschikt voor grote raamoppervlakten.

Waarom aluminium?

Aluminium is een duurzamer materiaal dan hout. Aluminium kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Zodoende garanderen wij een zeer lange levensduur. Een voordeel van aluminium kozijnen ten opzichte van kunststof kozijnen is dat deze niet elektrostatisch zijn en zodoende geen stof en vuil aantrekken. Ook is het materiaal 100% recyclebaar.

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Alle kozijnen van Alku Comfort worden geleverd inclusief inbraakwerend hang- en sluitwerk dat aan de volgende keurmerken voldoet: SKG, KOMO en het Politiekeurmerk. Een veilige gedachte! Ook veilig is het feit dat bij brand geen schadelijke gassen vrij komen. Op het hang- en sluitwerk ontvangt u 3 jaar garantie.

Beglazing

In combinatie met HR ++ beglazing bieden aluminium kozijnen een hoge isolatiewaarde waardoor uw huis in de winter aangenaam warm en in de zomer verrassend koel is. Bovendien profiteert u van een lagere energierekening. Overigens werkt Alku Comfort met de glasleveranciers Ben Evers Glasindustrie en Pilkington.

Onderhoudsvriendelijk en RAL-kleuren

Evenals houten en kunststof kozijnen kunnen aluminium kozijnen in vele RAL-kleuren uitgevoerd worden. Zodoende hoeft u uw kozijnen niet te schilderen. Gewoon onderhoud met een vloeibaar schoonmaakmiddel is voldoende om jarenlang uw kozijnen in topconditie te houden.

Fabrikanten

Alku Comfort levert aluminium kozijnen van Aliplast, Aluprof, Reynaers en Van Beveren. Deze fabrikanten produceren hoogwaardige aluminium systemen voor onder andere ramen, deuren, schuifpuien, veranda’s, serres, tuinkamers en carports.

Voordeuren

Als dealer van Polytec en Veyna kunt u bij ons ook terecht voor kunststof voordeuren. Bekijk de brochure met alle modellen in diverse stijlen.

Horren

Uiteraard kunt u aluminium kozijnen uitstekend combineren met onze horren.

direct offerte