logo
+31 (0)413 272887 elke dag genieten

Kunststof kozijnen

Waarom kunststof?

Kunststof kozijnen bieden u vele voordelen. Een van de voordelen is dat de kozijnprofielen voorzien zijn van isolatieruimte. In combinatie met HR ++ beglazing is de isolatiewaarde hoog waardoor uw huis in de winter aangenaam warm en in de zomer verrassend koel is. Bovendien profiteert u van een lagere energierekening.

Lange levensduur en onderhoudsvriendelijk

Aangezien kunststof kozijnen bestand zijn tegen alle weersinvloeden, garanderen wij een levensduur van maar liefst 30 jaar. Ook hoeft u uw kozijnen niet te schilderen. Gewoon onderhoud met een vloeibaar schoonmaakmiddel is voldoende om jarenlang uw kozijnen in topconditie te houden.

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Alle kozijnen van Alku Comfort worden geleverd inclusief inbraakwerend hang- en sluitwerk dat aan de volgende keurmerken voldoet: SKG, KOMO en het Politiekeurmerk. Een veilige gedachte! Ook veilig is het feit dat de kunststofprofielen ingeval van brand zelfdovend zijn. Bij brand komen bovendien geen schadelijke gassen vrij. Onze kunststof kozijnen bevatten geen lood of cadmium. Op het hang- en sluitwerk ontvangt u 3 jaar garantie.

Beglazing

Alku Comfort werkt met de glasleveranciers Ben Evers Glasindustrie en Pilkington.

RAL-kleuren

Standaard worden onze kunststof kozijnen geleverd in wit of crème / gebroken wit. Daarnaast kunt u kiezen uit zo’n 20 kleuren, met of zonder houtnerffolie. Naast de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding geeft Alku Comfort 10 jaar garantie op de kleurechtheid.

Fabrikanten

Alku Comfort levert kunststof kozijnen van K-vision. Dit profielsysteem is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en kent een grote verscheidenheid in vorm en kleur. Daarnaast leveren wij kunststof kozijnen van Aluplast, AKH Gevelelementen, Deceuninck, Kömmerling, REHAU en Gealan.

Voordeuren

Als dealer van Polytec kunt u bij ons ook terecht voor kunststof voordeuren. Bekijk de brochure met alle modellen in diverse stijlen.

Horren

Uiteraard kunt u kunststof kozijnen uitstekend combineren met onze horren.

direct offerte