logo
+31 (0)413 272887 elke dag genieten

Carports

Een carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden, vuil en UV-straling en is bovendien een fraaie aanwinst voor uw huis en oprit. Dankzij een carport staat uw auto voortaan veilig en schoon voor de deur. Bovendien nemen onze carports geen daglicht weg, zijn onderhoudsvriendelijk en hebben nauwelijks ruimte nodig.

Lessenaardak of gebogen dak

Alku Comfort levert carports met lessenaardak op basis van ons beproefde verandasysteem. Daarnaast leveren wij carports met een gebogen dak. Deze kwalitatief hoogwaardige carports, gemaakt van gepoedercoat aluminium, zijn voorzien van gehard veiligheidsglas.

Alle kleuren leverbaar

Alku Comfort levert carports zonder meerprijs in iedere kleur.

Verlichting en beglazing

Het is zelfs mogelijk om verlichting aan te brengen in uw carport en/of gebruik te maken van gekleurd of zonwerend glas. Alku Comfort werkt met de glasleveranciers Ben Evers Glasindustrie en Pilkington. Daarnaast is beglazing met zonnecellen mogelijk (behalve bij gebogen daken).

Terrasoverkapping en/of deurluifel in dezelfde stijl

Van Boog Overkappingsystemen levert Alku Comfort ook terrasoverkappingen en deurluifels. Zodoende kunnen wij u een carport, terrasoverkapping en/of deurluifel in exact dezelfde stijl leveren!

direct offerte