logo
+31 (0)413 272887 elke dag genieten

Over Alku Comfort

Onze bedrijfsnaam Alku Comfort is een samenvoeging van de woorden aluminium en kunststof. Deze twee materialen zijn uitermate geschikt voor vele toepassingen in en om het huis.

25 jaar ervaring

Sinds 1994 hebben wij een naam opgebouwd als betrokken leverancier van kunststof en aluminium producten, onder andere aluminium kozijnenkunststof kozijnen, (terras)overkappingen / veranda’s, tuinkamers , serres, zonnewering en rolluiken . Wij leveren zowel aan de professionele als particuliere markt in de Benelux.

Betaalbare prijzen en 10 jaar garantie

De missie van Alku Comfort is om kwalitatief hoogstaand maatwerk met 10 jaar garantie tegen betaalbare prijzen te leveren. Daarbij onderscheidt Alku Comfort zich van de concurrentie dankzij de persoonlijke benadering, doelgericht en nuttig advies en maatwerkoplossingen.

Totaaloplossing

Opdrachtgevers weten Alku Comfort te vinden voor het comfortabeler maken van hun woning, bijvoorbeeld door de montage van een veranda waardoor zij vaker en langer kunnen genieten van hun terras. Het feit dat Alku Comfort een totaaloplossing kan bieden, wordt als groot pluspunt ervaren. Immers, Alku Comfort is niet alleen in staat om bijvoorbeeld een veranda of serre te plaatsen, maar ook alle bouwkundige werkzaamheden uit te voeren. 

Vrijblijvend gesprek

Onze adviseur komt graag bij u op bezoek om uw situatie te bekijken en de vele mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek aan u te presenteren.

direct offerte